TTN-Symposium ‘Investeren in Talent loont’

TechniekTalent.Nu organiseert donderdag 27 november 2014 het symposium ‘Investeren in Talent’ loont. Doel: geschikte mensen vinden en vasthouden, de teamprestatie maximaliseren en inzicht krijgen in de kosten van talent of het laten lopen daarvan. De uitkomst mogen we verraden: investeren in talent loont.
Het TTN-symposium richt zich op de technische sectoren. Het vindt plaats op 27 november 2014 van 15.30 tot 20.00 in De Soester Duinen te Soest. Het is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met werving en behoud van technisch talent, zoals directies en P&O-functionarissen, opleidingsfondsen, werkgevers- en werknemersorganisaties.
TTN presenteert hier de businesscase ‘Talentbehoud’. Dit is een rekenmethode die kosten en baten van talentbehoud in kaart brengt. Verder staan inspiratiesessies op het programma, die laten zien welke investeringsaanpak in talent loont en wat daarbij komt kijken. Thema's zijn onder meer 'Houd jongeren vast', 'Opleiden is vooruitzien' en 'P&O-instrumenten voor het mkb in de techniek'.
Aanmelden en info: Investeren in Talent loont. De eerste stap loont so wie so, want deelname is kosteloos.
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar NŁrenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

DaniŽl Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld