TTN-Symposium ‘Investeren in Talent loont’

TechniekTalent.Nu organiseert donderdag 27 november 2014 het symposium ‘Investeren in Talent’ loont. Doel: geschikte mensen vinden en vasthouden, de teamprestatie maximaliseren en inzicht krijgen in de kosten van talent of het laten lopen daarvan. De uitkomst mogen we verraden: investeren in talent loont.
Het TTN-symposium richt zich op de technische sectoren. Het vindt plaats op 27 november 2014 van 15.30 tot 20.00 in De Soester Duinen te Soest. Het is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met werving en behoud van technisch talent, zoals directies en P&O-functionarissen, opleidingsfondsen, werkgevers- en werknemersorganisaties.
TTN presenteert hier de businesscase ‘Talentbehoud’. Dit is een rekenmethode die kosten en baten van talentbehoud in kaart brengt. Verder staan inspiratiesessies op het programma, die laten zien welke investeringsaanpak in talent loont en wat daarbij komt kijken. Thema's zijn onder meer 'Houd jongeren vast', 'Opleiden is vooruitzien' en 'P&O-instrumenten voor het mkb in de techniek'.
Aanmelden en info: Investeren in Talent loont. De eerste stap loont so wie so, want deelname is kosteloos.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..