Praktijkdag Veilig Werken

VIB biedt middenkader en management op 11 september 2014 de praktijkdag ‘Veilig Werken’ aan, georganiseerd door de isolatie- en installatiekoepel Mens&Werk. De praktijkdag vindt plaats in het Van der Valk-motel te Amersfoort.
De interactieve praktijkdag reikt theoretische en praktische handvatten aan op de vier actuele onderwerpen ‘voorkoming valgevaar’, ‘veiligheidsverplichtingen en aansprakelijkheid bij inleen en uitbesteding’, ‘asbest en werkgeversaansprakelijkheid’ en ‘kwartsstof en de rol van de werkgever’.
De Praktijkdag Veilig werken is een herhaling van succesvolle eerdere edities. De sociale partners VIB, Uneto-VNI en NVKL aan werkgeverszijde en FNV-Bondgenoten, CNV Vakmensen en De Unie aan werknemerskant bieden de dag opnieuw kosteloos aan. Het samenwerkingsverband Mens & Werk zet namens deze organisaties en hun bedrijfstakken ‘de puntjes op de i in veilig en gezond werken’. Aanmelden kan rechtstreeks bij Mens&Werk.

 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld