Praktijkdag Veilig Werken

VIB biedt middenkader en management op 11 september 2014 de praktijkdag ‘Veilig Werken’ aan, georganiseerd door de isolatie- en installatiekoepel Mens&Werk. De praktijkdag vindt plaats in het Van der Valk-motel te Amersfoort.
De interactieve praktijkdag reikt theoretische en praktische handvatten aan op de vier actuele onderwerpen ‘voorkoming valgevaar’, ‘veiligheidsverplichtingen en aansprakelijkheid bij inleen en uitbesteding’, ‘asbest en werkgeversaansprakelijkheid’ en ‘kwartsstof en de rol van de werkgever’.
De Praktijkdag Veilig werken is een herhaling van succesvolle eerdere edities. De sociale partners VIB, Uneto-VNI en NVKL aan werkgeverszijde en FNV-Bondgenoten, CNV Vakmensen en De Unie aan werknemerskant bieden de dag opnieuw kosteloos aan. Het samenwerkingsverband Mens & Werk zet namens deze organisaties en hun bedrijfstakken ‘de puntjes op de i in veilig en gezond werken’. Aanmelden kan rechtstreeks bij Mens&Werk.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..