Met Armacell naar Estland

Ook isoleerders zijn puntenspaarders. Armacells loyaliteitsprogramma is in Nederland verreweg het populairst. Dat treft, want daarmee maken Nederlandse isolatiebedrijven automatisch de meeste kans op een reis naar Estland. De snelste spaarders dingen mee.
Het loyaliteitsprogramma is bekend: door de verpakkingscode te scannen registreert de isolatie-ondernemer automatisch de punten die aantrekkelijke premie-artikelen opleveren.
Vanaf medio mei tot en met eind november 2014 wordt bekeken welke isolatie-ondernemingen zich scharen onder de grootste spaarders. Hoe meer punten, des te groter de kans op een georganiseerde Armacell-trip naar Estland met event-bezoek.
Tip 1: huur extra magazijnruimte in, bestel en scan. Tip 2: denk aan de voorraadkosten.
(foto’s: www.visitestonia.com).


 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld