Victor Acquina nieuwe topman Hertel

Victor Acquina wordt de nieuwe topman van Hertel. Hij volgt per 1 april 2014 Paul Broekhuijsen op, die de onderneming per dezelfde datum verlaat.
Victor Aquina, huidig Managing Director van de Kaspische regio van Hertel (Hertel Caspian), is in mei 2013 in dienst getreden van Hertel. hij beschikt over ruime internationale ervaring vanuit zijn vorige functies in het senior management van Philips Electronics, Mondi Group en als directievoorzitter bij industrieel dienstverlener Nacap. In deze functie bouwde hij rijke ervaring op in de leiding van een internationale industriële organisatie.
 

 

 

Paul Broekhuijsen trad in april 2011 aan als CEO van Hertel en heeft de afgelopen jaren Hertel door een forse herstructurering geleid. In een toelichting op de directiewisseling zegt de Raad van Commissarissen dat Hertel na drie jaar herstructureren goeddeels door de zure appel heen is en de nadruk in de nieuwe fase meer op de operationele ontwikkeling komt te liggen.

 

 

 

 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld