Victor Acquina nieuwe topman Hertel

Victor Acquina wordt de nieuwe topman van Hertel. Hij volgt per 1 april 2014 Paul Broekhuijsen op, die de onderneming per dezelfde datum verlaat.
Victor Aquina, huidig Managing Director van de Kaspische regio van Hertel (Hertel Caspian), is in mei 2013 in dienst getreden van Hertel. hij beschikt over ruime internationale ervaring vanuit zijn vorige functies in het senior management van Philips Electronics, Mondi Group en als directievoorzitter bij industrieel dienstverlener Nacap. In deze functie bouwde hij rijke ervaring op in de leiding van een internationale industriële organisatie.
 

 

 

Paul Broekhuijsen trad in april 2011 aan als CEO van Hertel en heeft de afgelopen jaren Hertel door een forse herstructurering geleid. In een toelichting op de directiewisseling zegt de Raad van Commissarissen dat Hertel na drie jaar herstructureren goeddeels door de zure appel heen is en de nadruk in de nieuwe fase meer op de operationele ontwikkeling komt te liggen.

 

 

 

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..