Armacell-website olie en gas

De nieuwe internationale Armacell-website ‘Olie en gas’ bundelt Armacell-oplossingen en kennis voor de olie- en gassector. De site richt zich op de gehele isolatiegerelateerde keten in deze industriesector: planteigenaren en -exploitanten, industriële dienstverleners, isolatiebedrijven, engineers.
De site is geheel engelstalig, overeenkomstig de gebruikelijke voertaal.
Isolatiesystemen in de olie- en gasindustrie worden ingezet voor thermische en akoestische isolatie of een combinatie daarvan. Meestal is ook mechanische bescherming noodzakelijk. De nieuwe site biedt naast een presentatie van de verschillende Armacell-systemen veel achtergrondinformatie. Bovendien kan de gebruiker brochures, productbladen en veiligheidsinformatie downloaden. Ook vindt men praktische montagevoorschriften en video-instructies.
Engineers en adviseurs kunnen met een speciaal rekenprogramma de optimale isolatiedikte bepalen. Het programma berekent tevens of het isolatiesysteem voldiet aan ISO 15665 (Geluidisolatie voor leidingen, afsluiters en flenzen). Tenslotte geeft een serie referentieprojecten concreet inzicht in Armacells expertise in on- en offshore. Maar hoe mooi en informatief de site ook is, benadrukt de fabrikant, raadpleeg vooral ook persoonlijk de experts die je nóg meer kunnen vertellen. Van 24 tot en met 27 maart 2014 kunt u ze overigens ontmoeten op de beurs Gastech in Korea.

 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld