Armacell-website olie en gas

De nieuwe internationale Armacell-website ‘Olie en gas’ bundelt Armacell-oplossingen en kennis voor de olie- en gassector. De site richt zich op de gehele isolatiegerelateerde keten in deze industriesector: planteigenaren en -exploitanten, industriële dienstverleners, isolatiebedrijven, engineers.
De site is geheel engelstalig, overeenkomstig de gebruikelijke voertaal.
Isolatiesystemen in de olie- en gasindustrie worden ingezet voor thermische en akoestische isolatie of een combinatie daarvan. Meestal is ook mechanische bescherming noodzakelijk. De nieuwe site biedt naast een presentatie van de verschillende Armacell-systemen veel achtergrondinformatie. Bovendien kan de gebruiker brochures, productbladen en veiligheidsinformatie downloaden. Ook vindt men praktische montagevoorschriften en video-instructies.
Engineers en adviseurs kunnen met een speciaal rekenprogramma de optimale isolatiedikte bepalen. Het programma berekent tevens of het isolatiesysteem voldiet aan ISO 15665 (Geluidisolatie voor leidingen, afsluiters en flenzen). Tenslotte geeft een serie referentieprojecten concreet inzicht in Armacells expertise in on- en offshore. Maar hoe mooi en informatief de site ook is, benadrukt de fabrikant, raadpleeg vooral ook persoonlijk de experts die je nóg meer kunnen vertellen. Van 24 tot en met 27 maart 2014 kunt u ze overigens ontmoeten op de beurs Gastech in Korea.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..