Opleiders over techniek

Techniek? Spannend! Dat vinden de opleiders zelf ook. TechniekTalent.Nu heeft de managers van de belangrijkste opleidingsfondsen in de techniek gevraagd naar hun beeld van de techniek. Isolatie voorop natuurlijk.
Manager Willy Marks vertolkt de mooie en herkenbare beleving van de isolatiespecialist: concreet werk, een échte bijdrage aan maatschappij en milieu, je kunt het aanraken – ‘aaibaar’, zoals men het in de kunst noemt – en het is nog geweldig mooi ook. Bekijk en beluister snel het OOI-beeld van techniek. Behalve een impressie van het vak komen werkgelegenheid, actuele opleidingen en de aansluiting opleiding-bedrijfsleven aan de orde.
Behalve OOI komen ook de belendende branches aan het woord, zoals OOM (Metaalbewerking), OTIB (installateurs), Vapro (procesindustrie), OOMT (mobiliteit), OOC (carosseriebedrijf) en OOGZ (edelsmeden). Wij, van isoleren.nl, vinden het allemaal heel spannend, maar isolatie toch het mooist.
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld