Temati-kantoor in Dubai

Temati heeft een nieuwe vestiging geopend in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Kantoor en magazijn zijn gevestigd in de Jebel Ali vrijhandelszone (Zuid).
“Een logische stap in de Temati-ontwikkeling”, zegt Managing Director Frank Scheerder. “Met groeiende handelsactiviteiten in deze regio neemt de vraag ook toe naar gespecialiseerde en technische ondersteuning. Ons lokale Temati-team is in staat om precies die speciale ondersteuning te geven aan installatiebeheerders, voorschrijvers, engineers en isolatiebedrijven.”
Shane Cherrington, General Manager bij Temati UK, vervult dezelfde functie bij de nieuwe vestiging in de VAE. Deze vestiging houdt net als de andere Temati-bedrijven een complete reeks isolatieproducten en hulpmaterialen op voorraad, waarmee onze klanten rechtstreeks toegang krijgen tot zowel de producten als iedere gewenste technische of logistieke ondersteuning. Naast het Midden Oosten bereiken we nu ook India en Australazië.’
Temati is gespecialiseerd leverancier en distributeur van Foster, Handi-Foam, Temtex weefsels, Protectem flangebelts en PMU drainplugs. Naast de nieuwe vestiging in de VAE heeft Temati vestigingen in vijf Europese landen en een netwerk van internationale distributeurs.
 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld