Temati-kantoor in Dubai

Temati heeft een nieuwe vestiging geopend in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. Kantoor en magazijn zijn gevestigd in de Jebel Ali vrijhandelszone (Zuid).
“Een logische stap in de Temati-ontwikkeling”, zegt Managing Director Frank Scheerder. “Met groeiende handelsactiviteiten in deze regio neemt de vraag ook toe naar gespecialiseerde en technische ondersteuning. Ons lokale Temati-team is in staat om precies die speciale ondersteuning te geven aan installatiebeheerders, voorschrijvers, engineers en isolatiebedrijven.”
Shane Cherrington, General Manager bij Temati UK, vervult dezelfde functie bij de nieuwe vestiging in de VAE. Deze vestiging houdt net als de andere Temati-bedrijven een complete reeks isolatieproducten en hulpmaterialen op voorraad, waarmee onze klanten rechtstreeks toegang krijgen tot zowel de producten als iedere gewenste technische of logistieke ondersteuning. Naast het Midden Oosten bereiken we nu ook India en Australazië.’
Temati is gespecialiseerd leverancier en distributeur van Foster, Handi-Foam, Temtex weefsels, Protectem flangebelts en PMU drainplugs. Naast de nieuwe vestiging in de VAE heeft Temati vestigingen in vijf Europese landen en een netwerk van internationale distributeurs.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..