Reed Exhibitions slokt Isobeurs op

De Duitse vakbeurs Iso komt in handen van Reed Exhibitons. Op 14 oktober 2013 is de overeenkomst getekend tussen Lambda Verlag en Reed.
In 1998 nam Lambda Verlag in Gars am Inn, uitgever van Isoliertechnik, het initiatief tot de tweejaarlijkse isolatiebeurs. Deze vond tot en met 2010 plaatst in Wiesbaden. In 2012 streek het isolatie-evenement neer in het beurscomplex te Keulen. Daar vindt op 8 en 9 mei 2014 ook de komende beurs plaats, met 160 exposanten.
Vanaf 2016 neemt Reed Exhibitions Deutschland te Düsseldorf de beursorganisatie geheel in handen, met Lambda Verlag c.q. Isoliertechnik als partner. Voor de 2014-editie zal Reed Exhibitions de organisatie met raad en daad ondersteunen.
Op de foto vieren Lutz Koophamel (Lambda Verlag en organisator Iso) en Reed-directeur Hans-Joachim Erbel de overeenkomst.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..