Reed Exhibitions slokt Isobeurs op

De Duitse vakbeurs Iso komt in handen van Reed Exhibitons. Op 14 oktober 2013 is de overeenkomst getekend tussen Lambda Verlag en Reed.
In 1998 nam Lambda Verlag in Gars am Inn, uitgever van Isoliertechnik, het initiatief tot de tweejaarlijkse isolatiebeurs. Deze vond tot en met 2010 plaatst in Wiesbaden. In 2012 streek het isolatie-evenement neer in het beurscomplex te Keulen. Daar vindt op 8 en 9 mei 2014 ook de komende beurs plaats, met 160 exposanten.
Vanaf 2016 neemt Reed Exhibitions Deutschland te Düsseldorf de beursorganisatie geheel in handen, met Lambda Verlag c.q. Isoliertechnik als partner. Voor de 2014-editie zal Reed Exhibitions de organisatie met raad en daad ondersteunen.
Op de foto vieren Lutz Koophamel (Lambda Verlag en organisator Iso) en Reed-directeur Hans-Joachim Erbel de overeenkomst.

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld