OOI op Onderwijsbeurs

De isolatieopleiders van OOI staan op de Onderwijsbeurs, op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober in MartiniPlaza te Groningen.
In totaal geven 55 onderwijs- en opleidingsinstellingen acte de presence op deze 29ste editie van Onderwijsbeurs Groningen. Maar 54 exposanten moeten dus geducht rekening houden met de aantrekkingskracht van het isolatievak.
De beurs richt zich op leerlingen van VMBO/MBO en HAVO/VWO die keuzes moeten maken over hun vakkenpakket en/of vervolgstudie. Ook hun ouders en begeleiders zijn van harte welkom, al dan niet samen met hun leerlingen. De organisatie adviseert ouders te kiezen voor een bezoek vanaf 18.00 uur om zich optimaal te kunnen oriënteren. De bedoeling is speciale workshops voor ouders te organiseren.
De beurs informeert bezoekers over alle inhoudelijke studiefacetten en over studiefinanciering, stages en werkprojecten in het buitenland. Nieuw dit jaar zijn de themapleinen. Op deze themapleinen gaat van alles gebeuren en kunnen de instellingen bepaalde vakgebieden accentueren. Hier kunnen de bezoekers "ervaren en beleven".
De Onderwijsbeurs is open op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober 2013, van 13.00 - 21.00 uur.
Meer informatie: Onderwijsbeurs.
 

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld