OOI op Onderwijsbeurs

De isolatieopleiders van OOI staan op de Onderwijsbeurs, op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober in MartiniPlaza te Groningen.
In totaal geven 55 onderwijs- en opleidingsinstellingen acte de presence op deze 29ste editie van Onderwijsbeurs Groningen. Maar 54 exposanten moeten dus geducht rekening houden met de aantrekkingskracht van het isolatievak.
De beurs richt zich op leerlingen van VMBO/MBO en HAVO/VWO die keuzes moeten maken over hun vakkenpakket en/of vervolgstudie. Ook hun ouders en begeleiders zijn van harte welkom, al dan niet samen met hun leerlingen. De organisatie adviseert ouders te kiezen voor een bezoek vanaf 18.00 uur om zich optimaal te kunnen oriënteren. De bedoeling is speciale workshops voor ouders te organiseren.
De beurs informeert bezoekers over alle inhoudelijke studiefacetten en over studiefinanciering, stages en werkprojecten in het buitenland. Nieuw dit jaar zijn de themapleinen. Op deze themapleinen gaat van alles gebeuren en kunnen de instellingen bepaalde vakgebieden accentueren. Hier kunnen de bezoekers "ervaren en beleven".
De Onderwijsbeurs is open op donderdag 3 en vrijdag 4 oktober 2013, van 13.00 - 21.00 uur.
Meer informatie: Onderwijsbeurs.
 

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

Nijpend tekort technici houdt stand

Het tekort aan technici wordt volgens de technisch sector met name veroorzaakt door de slechte aansluiting van het onderwijs op het ..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..