OOI-demo op Installatievakbeurs

OOI verzorgt i.sm. met Armacell en Bendit een vakdemonstratie op de Installatiebeurs in Hardenberg. Bezoekende installateurs kunnen woensdag 11 september 2013 met eigen ogen zien hoe gaaf isolatiewerk tot stand komt. Christiaan Heerma, een van de isolatiespecialisten van isolatiebedrijf BenDit uit Groningen verzorgt op verzoek van opleidingsinstituut OOI een doorlopende demonstratie.
Plaats van handeling voor het vaktechnisch schouwspel is stand 611 van elastomeerproducent Armacell. Hier doet men ook graag uit de doeken welke functionele en economische voordelen optimale technische isolatie biedt.
Installateurs die er meteen werk van willen maken kunnen hun opdrachten verder bespreken in stand 323 van BenDit, 538 van Iso Bakker, of 244 van Stiso. Technisch talent dat gefascineerd is geraakt door het isolatiewerk, is welkom bij OOI voor een gedegen opleiding.
De beurs is geopend van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2013, steeds van 14.00 tot 22.00 uur. De beurs is op uitnodiging van exposanten of na vooraanmelding kosteloos toegankelijk, wie geen entreebewijs heeft gekregen betaalt € 20,- aan de kassa.
Op de site van de Installatiebeurs is alle nadere informatie te vinden. Daar kunnen bezoekers zich ook vooraf aanmelden.
 

Nieuws

VIB kijkt met ambitie vooruit

De algemene leden vergadering van de VIB kreeg op dinsdag 21 mei 2019 op de Maasvlakte een afwisselend programma voorgeschoteld. Nie..
 

Installatiesector in de lift

Voor bijna 12 procent van de installatiebedrijven voorspelt bedrijfsinformatiespecialist Graydon de komende 12 maanden groei. De ver..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Maintenance for Energy bij Thermatras

Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud NVDO en VIB besteden op donderdag 27 juni 2019 tijdens het jaarcongres van Energie V..
 

Informatieplicht energiebesparing 1 juli a.s.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) verplicht ondernemers om gemeente of omgevingsdienst te informeren over de ene..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..