OOI-demo op Installatievakbeurs

OOI verzorgt i.sm. met Armacell en Bendit een vakdemonstratie op de Installatiebeurs in Hardenberg. Bezoekende installateurs kunnen woensdag 11 september 2013 met eigen ogen zien hoe gaaf isolatiewerk tot stand komt. Christiaan Heerma, een van de isolatiespecialisten van isolatiebedrijf BenDit uit Groningen verzorgt op verzoek van opleidingsinstituut OOI een doorlopende demonstratie.
Plaats van handeling voor het vaktechnisch schouwspel is stand 611 van elastomeerproducent Armacell. Hier doet men ook graag uit de doeken welke functionele en economische voordelen optimale technische isolatie biedt.
Installateurs die er meteen werk van willen maken kunnen hun opdrachten verder bespreken in stand 323 van BenDit, 538 van Iso Bakker, of 244 van Stiso. Technisch talent dat gefascineerd is geraakt door het isolatiewerk, is welkom bij OOI voor een gedegen opleiding.
De beurs is geopend van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2013, steeds van 14.00 tot 22.00 uur. De beurs is op uitnodiging van exposanten of na vooraanmelding kosteloos toegankelijk, wie geen entreebewijs heeft gekregen betaalt € 20,- aan de kassa.
Op de site van de Installatiebeurs is alle nadere informatie te vinden. Daar kunnen bezoekers zich ook vooraf aanmelden.
 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld