Publieksprijs LATA naar Thermaflex

Thermaflex heeft de LATA 2011-publieksprijs gewonnen. De prijs onderscheidt ondernemingen die bijdragen aan de handelsbetrekkingen tussen Nederland en Latijns Amerika. Met vestigingen in Mexico en Panama is de Waalwijkse producent van isolatiematerialen sinds 2007 actief in de regio.
Thermaflex wint LATA Publieksprijs 2011De competitite wordt georganiseerd door het NLABC (The Netherlands-Latin American Business Council) en is georganiseerd in samenwerking met Rabobank International.
De focus op de toekomst en de prestaties als betrouwbaar leverancier van milieuvriendelijke en efficiënte producten hebben de kiezers gemotiveerd om Thermaflex de LATA 2011-publieksprijs toe te kennen. Daarbij meldt het juryrapport de duurzaamheid en energiebesparing die het isolatiemateriaal kenmerken, waarmee zowel milieu als klanten op winst staan.
Begin december is de prijs uitgereikt aan het Thermaflex-team, bestaande uit eigenaar Gerrit Jan Baars en de managers in Latijns-Amerika Alex Huis, Nelienke Bosch en Dieter Ploeger.


 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld