Publieksprijs LATA naar Thermaflex

Thermaflex heeft de LATA 2011-publieksprijs gewonnen. De prijs onderscheidt ondernemingen die bijdragen aan de handelsbetrekkingen tussen Nederland en Latijns Amerika. Met vestigingen in Mexico en Panama is de Waalwijkse producent van isolatiematerialen sinds 2007 actief in de regio.
Thermaflex wint LATA Publieksprijs 2011De competitite wordt georganiseerd door het NLABC (The Netherlands-Latin American Business Council) en is georganiseerd in samenwerking met Rabobank International.
De focus op de toekomst en de prestaties als betrouwbaar leverancier van milieuvriendelijke en efficiënte producten hebben de kiezers gemotiveerd om Thermaflex de LATA 2011-publieksprijs toe te kennen. Daarbij meldt het juryrapport de duurzaamheid en energiebesparing die het isolatiemateriaal kenmerken, waarmee zowel milieu als klanten op winst staan.
Begin december is de prijs uitgereikt aan het Thermaflex-team, bestaande uit eigenaar Gerrit Jan Baars en de managers in Latijns-Amerika Alex Huis, Nelienke Bosch en Dieter Ploeger.


 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..