Isolatie op installatiebeurs Hardenberg

De Isolatiesector is present op de installatiebeurs in Hardenberg, van 10 tot en met 12 september 2013 in de Evenementenhal.
De beurs wordt voor de vijftiende maal georganiseerd. In 2012 trok het evenement bijna 15.000 exposanten en 400 exposanten. De isolatiesector is sterk vertegenwoordigd. Zowel producenten van isolatiematerialen als isolatiebedrijven treffen hier hun klanten en potentiële opdrachtgevers. De installatiewereld kan zich in Hardenberg bij isolatiebedrijven en producenten van isolatiematerialen uitgebreid oriënteren op de functionele kwaliteiten van isolatiesystemen, de energetische prestaties en het complete dienstenpakket. Meerdere isolatiebedrijven zetten hun isolatiespecialisme in combinatie met brandpreventie in de etalage. Ook zijn specifieke leveranciers van materialen voor brandpreventie aanwezig.
We wijzen graag op de exposanten uit de isolatiewereld, voorafgegaan door hun standnummer:
611 - Armacell, Münster
323 - BenDit Isolatietechniek, Groningen
538 - Iso Bakker, Ten Boer
134 - Phoenex, Wieringerwerf
244 - Stiso Isolatiewerken, Punthorst
603 - Thermaflex, Waalwijk

Zie ook de volledige exposantenlijst.

De beurs is geopend van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2013, steeds van 14.00 tot 22.00 uur. De beurs is op uitnodiging van exposanten of na vooraanmelding kosteloos toegankelijk, wie geen entreebewijs heeft gekregen betaalt € 20,- aan de kassa.
Op de site van de Installatiebeurs is alle nadere informatie te vinden. Daar kunnen bezoekers zich ook vooraf aanmelden.

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..