Isolatie op Gastech 2014 Seoul

Van 24 tot en met 27 maart 2014 is Korea gastland voor de 23ste editie van de internationale conferentie en beurs Gastech. Keynote-speaker is Andy Brown, Shell’s directeur Upstream International. Het evenement, dat sinds veertig jaar de wereld rondtrekt en in 2011 ook Amsterdam aandeed, vindt plaats in Seoul.
Naast gastheer Kogas (Korean state gas company) is Shell aangetreden als Diamanten sponsor. Aangezien goud blijkbaar snel devalueert en tot de derde plaats is gedegradeerd, zetten we de nieuwe statuskleuren op een rijtje, in volgorde van oplopend prestige/prijskaartje: brons, zilver, goud, platina, diamant.
Isolatie is een primaire discipline in de gas- en olie-industrie. De industriële isolatiesector is dan ook stevig present op de Gastech. Isolatiespecialisten onder de exposanten zijn onder anderen Armacell, Harsco, Hertel, Kaefer, Kingspan Tarec, Pittsburgh Corning en Saint-Gobain Isover.

De foto toont Shell’s Prelude, de eerste drijvende LNG-plant ter wereld, in aanbouw. De oliemaatschappij ziet dit als een baanbrekende oplossing om energievelden off shore te ontsluiten.
Voor alle nadere informatie: Gastech 2014.
 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld