Isolatie op Gastech 2014 Seoul

Van 24 tot en met 27 maart 2014 is Korea gastland voor de 23ste editie van de internationale conferentie en beurs Gastech. Keynote-speaker is Andy Brown, Shell’s directeur Upstream International. Het evenement, dat sinds veertig jaar de wereld rondtrekt en in 2011 ook Amsterdam aandeed, vindt plaats in Seoul.
Naast gastheer Kogas (Korean state gas company) is Shell aangetreden als Diamanten sponsor. Aangezien goud blijkbaar snel devalueert en tot de derde plaats is gedegradeerd, zetten we de nieuwe statuskleuren op een rijtje, in volgorde van oplopend prestige/prijskaartje: brons, zilver, goud, platina, diamant.
Isolatie is een primaire discipline in de gas- en olie-industrie. De industriële isolatiesector is dan ook stevig present op de Gastech. Isolatiespecialisten onder de exposanten zijn onder anderen Armacell, Harsco, Hertel, Kaefer, Kingspan Tarec, Pittsburgh Corning en Saint-Gobain Isover.

De foto toont Shell’s Prelude, de eerste drijvende LNG-plant ter wereld, in aanbouw. De oliemaatschappij ziet dit als een baanbrekende oplossing om energievelden off shore te ontsluiten.
Voor alle nadere informatie: Gastech 2014.
 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..