Herman Baets EFNMS-voorzitter

De Belg Herman Baets uit Kapellen is per 25 oktober 2013 de nieuwe voorzitter van de Europese federatie voor maintenance-organisaties EFNMS. Hij volgt de Zwitser Alexander Stuber op, die de laatste drie jaar de koepel van Europese organisaties voor technisch onderhoud leidde.
De succesvolle kandidatuur voor het voorzitterschap van Herman Baets werd ondersteund door BEMAS, the Belgian Maintenance Association. Herman Baets is afgestudeerd als ingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven en startte zijn carrière in 1973 bij BASF Antwerpen, waar hij zijn hele professionele loopbaan doorbracht. Hij startte als production assistant en was vervolgens project manager, group manager en engineering director. Van 2004 tot 2012 was hij Manager Technical Governance. Baets kent de EFNMS uitstekend, mede dankzij zijn jarenlange deelname aan de Euromaintenance-conferenties van 2004, 2006, 2008, 2010 en 2012. Hij heeft hij door zijn engagementen bij VOKA en Essencia goede relaties op Europees niveau.
Op de foto toekomstig EFNMS voorzitter Herman Baets (links) en de huidige voorzitter Alex Stuber

 

Nieuws

Tandemactie NCTI en Isenspro


Samen met Isenspro heeft NCTI de bezoekers van het laatste iTanks ontbijt op donderdag 21 februari 2019 geïnformeerd ov..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld