Herman Baets EFNMS-voorzitter

De Belg Herman Baets uit Kapellen is per 25 oktober 2013 de nieuwe voorzitter van de Europese federatie voor maintenance-organisaties EFNMS. Hij volgt de Zwitser Alexander Stuber op, die de laatste drie jaar de koepel van Europese organisaties voor technisch onderhoud leidde.
De succesvolle kandidatuur voor het voorzitterschap van Herman Baets werd ondersteund door BEMAS, the Belgian Maintenance Association. Herman Baets is afgestudeerd als ingenieur aan de Katholieke Universiteit Leuven en startte zijn carrière in 1973 bij BASF Antwerpen, waar hij zijn hele professionele loopbaan doorbracht. Hij startte als production assistant en was vervolgens project manager, group manager en engineering director. Van 2004 tot 2012 was hij Manager Technical Governance. Baets kent de EFNMS uitstekend, mede dankzij zijn jarenlange deelname aan de Euromaintenance-conferenties van 2004, 2006, 2008, 2010 en 2012. Hij heeft hij door zijn engagementen bij VOKA en Essencia goede relaties op Europees niveau.
Op de foto toekomstig EFNMS voorzitter Herman Baets (links) en de huidige voorzitter Alex Stuber

 

Nieuws

Gratis bezoekersregistratie Industrial Heat & Power geopend

De gratis bezoekersregistratie van de vakbeurs Industrial Heat & Power is open. Het B2B-evenement voor professionals actief in d..
 

Klimaatakkoord mist industriŽle isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Industrial Heat & Power, sector toont besparingspotentie isolatie

VIB, de branchevereniging voor ondernemers in het technisch isolatiebedrijf geeft met haar aanwezigheid op Industrial Heat & Pow..
 

Energielabel-C voor kantoren

Per 1 januari 2023 moeten alle kantoren in Nederland groter dan 100 m² minimaal voldoen aan energielabel-C. Kan de eigenaar dit..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..