Verzeker je van een stand op IHP 2022

Verzeker je van een stand op IHP 2022

Verzeker je van een stand op IHP 2022 VIB Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf

Op 11, 12 en 13 oktober is het zo ver: de vakbeurs Industrial Heat & Power 2022! Door middel van een collectieve stand wil de VIB al haar leden de kans geven om zijn/haar bedrijf te vertegenwoordigen op de beurs.

Hoe werkt het?
De stand van de VIB zal dagelijks worden verdeeld in 6 kleinere ‘stands’, voorzien van statafels, krukken, electra en ruimte voor banners, folders en ander promotiemateriaal. Dit biedt een mooie kans om toch in contact te komen met uw relaties, zonder een complete stand te hoeven boeken.

Wat is er nog meer te doen op de beurs?
Naast het vertegenwoordigen van uw bedrijf staan er voldoende activiteiten op de planning om uw netwerk én kennis te vergroten. Hieronder de hoogtepunten van de 3-daagse beurs:

Dinsdag 11 oktober; netwerkborrel ISSO64
Tijdens deze netwerkborrel zal er in worden gegaan op de voordelen van de ISSO 64 richtlijn in de praktijk. Tevens kunnen er vragen worden gesteld aan experts in dit vakgebied.

Woensdag 12 oktober: dag van de isolatie
De drukstbezochte dag van de beurs: de dag van de isolatie. Op deze dag, vol met netwerkmogelijkheden en interessante lezingen, komt u alles te weten over de mogelijkheden die technische isolatie biedt voor vermindering van de CO2 uitstoot.

Donderdag 13 oktober: Pitch & Pils
Om 16:00 op het VIB-plein: Pitch & Pils. Onder het genot van een biertje en een bitterbal luisteren naar pitches over verschillende innovaties in de technische isolatie.

Hoe verzeker ik een plekje op de VIB-stand?
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om uw bedrijf te vertegenwoordigen op de collectieve VIB-stand dit jaar?
Vul via deze link het formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie en een prijsopgave... er zijn nog enkele tafels vrij: VOL = VOL!

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Actueel.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.