Trends en ontwikkelingen in de Technische Isolatie van Utiliteitsgebouwen

Trends en ontwikkelingen in de Technische Isolatie van Utiliteitsgebouwen

Trends en ontwikkelingen in de Technische Isolatie van Utiliteitsgebouwen VIB Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf

In de technische isolatiebranche ligt de focus veelalop techniek in plaats van marketing. De isolatiebedrijven leveren dag-in-dag-uit vakwerk. VIB wil bewustzijn creëren bij de lidbedrijven dat zij onderdeel zijn van een grotere keten,
waarin allerlei trends spelen die ook hun dagelijkse praktijk kunnen gaan beïnvloeden. Dat deze isolatiebedrijven de laatste schakel in de bouwketen vormen, betekent niet dat zij onvermijdelijk moeten werken tegen (te) lage prijzen.
De cijfers en marktontwikkelingen die getoond worden in dit rapport geven de basis om een betere positionering in te nemen. Het bespreekt vraagstukken zoals: hoe kun je als isolatiebedrijf je positie in de markt verbeteren? Wat is je verhaal als bedrijf? Hoe kun je inspelen op de trends die in de gehele bouwkolom spelen?

Dit trendrapport geeft relevante cijfers van en visie op het utiliteitssegment, zodat het kennisniveau van de technische isolatiebranche naar een hoger plan kan worden getild. Hiermee hoopt VIB dat isolatiebedrijven het rol versterken binnen de bouwketen. Daarnaast zal dit rapport bijdragen aan meer feitelijke en inhoudelijke discussies over de branche.

Exclusief beschikbaar voor bedrijven die zijn aangesloten bij de branche van ondernemers in het technisch isolatiebedrijf. Vraag aan via het webformulier.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Publicaties.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.