ISSO 64 uiteengezet aan energieconsultants

ISSO 64 uiteengezet aan energieconsultants

ISSO 64 uiteengezet aan energieconsultants VIB Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf

3 juni 2021

Op 3 juni 2021 vond er een online overleg plaats tussen 13 energieadviseurs die zijn aangesloten bij FedEC, de federatie voor energieadviseurs in Nederland. Ron Ongenae, senior energieadviseur en eigenaar van Epro Consult, leidde de bijeenkomst en VIB had Ron gevraagd om deze bijeenkomst voor te zitten. In een korte presentatie schetste hij de rol van de energieadviseur bij het adviestraject voor het toepassen van isolatie.

Jan Zanen, algemeen secretaris van VIB, lichtte toe hoe de isolatiesector is georganiseerd en welke positie het isolatiebedrijf inneemt in de waardeketen. Daarna werd stap voor stap de inhoud van het boek ISSO 64 door.genomen. De huidige uitgave is een herziening van een eerdere versie. Er is nu ook aandacht voor corrosiebescherming en er zijn diverse bijlagen met data toegevoegd die bruikbaar zijn voor de adviseur.

Paco Ariza Lora is Account Manager HVAC & Fire Protection Nederland bij Rockwool NL. Vanuit zijn brede kennis en ervaring binnen de isolatiesector, legde hij uit waar de problemen met isolatie in de praktijk kunnen optreden.

Meer weten over ISSO 64 en toepassing in de utiliteitsisolatie.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Actueel.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.