ALV op de Stedemaeght

ALV op de Stedemaeght

ALV op de Stedemaeght VIB Ondernemers in het Thermisch Isolatiebedrijf

Het weer was goed. De sfeer was nog beter. Op 1 juni 2022 vond de halfjaarlijkse ALV nu eens niet plaats op in een zaal, maar op het imposante zeilschip de Stedemaeght. VIB heeft een bescheiden traditie om zo nu en dan in een informelere omgeving de ledenbijeenkomst te organiseren. Een 90 jarig bestaan, langer zelf inmiddels, van onze vereniging kan alleen gebaseerd zijn op goede onderlinge contanten. En dat doe je door zo nu en dan iets anders te organiseren met de leden.

Om 10:00 begon het officiële onderdeel van de dag met de vaste vergaderpunten. Er werd ook gesproken over de voorbereidingen van de beurs Industrial Heat & power 2022. VIB zal daar net als vorige jaren weer aanwezig zijn.
Rondom 12:00 stond de lunch klaar en kon de leden daarna de rest van de dag genieten van het schitterende IJsselmeer. De wind was gunstig, alhoewel de golfslag wel enig ongemak gaf als je nog geen echte zeebenen had. Maar na een gezellige dag met elkaar kwamen we zo rond 5 uur 's middags weer aan in de Bataviahaven in Lelystad.

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Actueel.

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.