Duitsland wint kampioenschap

De Nederlandse kampioen Carlo de Smet heeft zich in de Europese kampioenschappen isoleren kranig geweerd. Ondanks zijn geconcentreerde inspanningen lukte het niet een podiumplaats te veroveren. Dit bleek na een intensieve tweede wedstrijddag, die geheel opging aan de vervaardiging van plaatwerk voor de eerder met diverse isolatiematerialen geïsoleerde dummie. De wedstrijden vonden plaats op het Isolatieplein op de Duitse bouwbeurs Bautec in Berlijn.

De eerste en volgens deskundigen verdiende plaats is veroverd door Artur Stabel uit Duitsland, gevolgd door Polen en op een eervolle derde plaats Denemarken.
Carlo de Smet kijkt terug op een spannende, mooie wedstrijd en gaat volgende week - nu met internationale wedstrijdervaring - weer aan de slag bij Van der Linden & Veldhuis in Terneuzen.

 

 

 

 

Nieuws

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..
 

Bijpraatsessies Trends in Utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de ..
 

CUI op komende Maintenance Next

Corrosie onder isolatie (CUI) is thema op vakbeurs Maintenance Next (9-11 april 2019, Ahoy Rotterdam). Het netwerk voor smart mainte..
 

Praktijkdagen Veilig en Gezond Werken 2019

Veilig en gezond werken op de werkvloer vraagt, behalve om alertheid, om actuele kennis van de risico’s, de regelgeving en de ..
 

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

Film van de maand

VIB Workshops

FESI 2020

Isolatie Magazine

Bedrijf in beeld